over by migo

Voor je je woning laat stylen wil je vast eerst wat over me weten. Logisch...MIjn naam is Natalie Migo en ik ben gespecialiseerd in verkoopstyling, interieurstyling, interieuradvies en woningfotografie .

Na bijna alle woonbladen te hebben verslonden en steeds mijn eigen interieur te veranderen...Als klein meisje op mijn slaapkamer begonnen en later in mijn eigen huis. Steeds moest de inrichting er weer aan geloven.Van de ene kant van de kamer naar de andere kant schoof ik steeds mijn hele interieur heen en weer. Geen maand was het bij mij hetzelfde. Gelukkig  (voor mijn gezin) veranderde dat toen ik bij Pronto Wonen ging werken als stylist en interieuradviseur. Daar kon ik wel mijn creativiteit in kwijt.

Nu heb ik besloten mijn passie voor interieur te gebruiken als verkoopstylist/ interieurstylist .Als gecertificeerd verkoopstylist kan ik dan ook in korte tijd uw woning stylen voor de verkoop. Of u advies geven over de inrichting van een ruimte. Van kort advies tot een totale make-over....Ik kan u erbij helpen.