verkoopstyling

Als huizenverkoper is het vaak lastig om kritisch naar uw eigen inrichting te kijken en voor een koper kan het moeilijk zijn om door de inrichting van de eigenaar te kijken. By Migo kan u helpen om uw woning voor een breed publiek zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren wat potentiële kopers uitnodigt om te bezichtigen. U kunt namelijk maar één keer de eerste indruk maken en die begint vaak op Funda.nl / Jaap.nl of makelaarssite en tegenwoordig zelfs op Facebook.

Wanneer je van plan bent je woning te koop te zetten is het verstandig om de woning aantrekkelijk te maken voor een groot publiek. Net als met de verkoop van bijv. een auto.. Vaak zorg je dan ook dat hij even door de wasstraat is gehaald en dat er zo min mogelijk gebreken zijn zodat hij beter en sneller verkoopt.

Verkoopstyling is het verkoop klaar maken van een woning zodat het er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor een zo’n breed mogelijk publiek. Met als doel de woning sneller en tegen de beste prijs te verkopen. Tegen zo’n min mogelijke investering. Als gecertificeerde vastgoedstyliste weet ik de pluspunten van uw woning optimaal te benadrukken. By Migo werkt  met de ‘hands-on’ methode, dat wil zeggen dat ik direct de handen uit de mouwen steek en zorg voor een perfect plaatje! Met een minimaal budget, een maximaal resultaat en met dienstverlening op maat.

By Migo stylt met de bestaande meubelen en accessoires….NIET met karton! Eventueel kan het nodig zijn om extra accessoires aan te schaffen om bepaalde punten in de woning te accentueren.

Vaak wordt er ten onrechte gedacht dat verkoopstyling duur is…maar in 90% van de gevallen verdient het zich terug.
 

Het kost namelijk veel geld wanneer een woning lang te koop staat of wanneer u de vraagprijs gaat verlagen.
By Migo kan vaak binnen 1 dag de woning in zijn geheel verkoop klaar stylen. Ook kunnen er door by Migo professionele foto’s gemaakt worden voor op funda.nl/ jaap.nl. 

By Migo heeft de opleiding voor vastgoedstylist gevolgd bij House of KIKI. House of KIKI ® is sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar' en is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum. Tevens erkend door de NVM en het UWV.