werkwijze en kosten

Verkoopstyling: We maken vrijblijvend en gratis een afspraak om de woning te bekijken. U ontvangt daarna een offerte voor het stylen van de woning. Bij verkoopstyling wordt de gehele woning gerestyled volgens de 'hands on "methode van House of KIKI. Over het algemeen maak ik hierbij gebruik van in de woning aanwezige accessoires. Toch kan het zo zijn dat er kleine dingen moeten worden aangeschaft. Deze accessoires blijven achter in de woning en zijn dus uw eigendom.

Interieurstyling:  Na een vrijblijvende afspraak om uw woonwensen duidelijk te krijgen ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Omdat iedere woning anders is en iedereen andere woonwensen heeft, is een persoonlijke aanpak het prettigst.
U kunt denken aan alleen advies over de kleur van de wanden / gordijnen. Een bepaald probleem in de ruimte waar u geen raad mee weet. Een lichtplan/ Leefplan.
Misschien komt u zelf erg ver met een ruimte en heeft u een handvat nodig qua styl en kleurgebruik.  Of misschien wilt u wel helemaal geen omkijken hebben naar de ruimte en alles gedaan hebben..Alles is bespreekbaar.

Meubelverhuur: Op aanvraag.

Fotografie:  Op aanvraag.