werkwijze en kosten

Vastgoedstyling:
Stylingadvies € 75,-  Dit houdt in dat u advies krijgt hoe de woning te stylen voor de foto's gemaakt worden. Het hierbij natuurlijk van belang dat er met een comercieel oog gekeken wordt naar de woning. Dat woning zo gepresenteerd wordt dat het aantrekkelijk is voor een grote doelgroep.
Vastgoedstyling met in de woning aanwezige accessoires. € 250,-
Vastgoedstyling met accessoirespakket afgestemd op de woning. € 375,-
Huur accessoirespakket  € 35,- per week

Interieurstyling:  
Flitsadvies: € 99,-  dit houdt in dat ik bij u thuis kom en dat u 1,5 uur lang alle interieurvragen aan me mag stellen die ik uiterraad ga beantwoorden.
UItwerking Flitsadvies wilt u alle antwoorden uitgewerkt hebben in een overzichtelijk schrijven incl moodboard dan is dit natuurlijk mogelijk vanaf € 250,-
Uitgebreid advies over de inrichting van een woning en of kantoor kan natuurlijk ook. Na een intakegesprek waarbij u uw wensen kenbaar maakt maak ik een passende offerte.
U kunt hierbij denken aan een plattegrond op schaal van de ruimte./ een moodboard/ kleur en behangadvies enz.

Hulp bij opruimen: Heeft u een ruimte waar u niet meer de functie van ruimte te gebruiken is. En heeft u hulp nodig bij het structuur aanbrengen en of " ontspullen"  Na een gratis intake gesprek maak ik een plan om dit samen of alleen te kunnen doen. € 17,- per uur

Clean and style: U heeft een ruimte die schoongemaakt en gestyled moet worden. €17,- per uur (excl. accesoires }

Just clean: Een ruimte schoonmaken. €15,- per uur. Afhankelijk van de ruimte kan er een totaalprijs worden afgesproken. 
 

Meubelverhuur: Op aanvraag.

Fotografie:  Op aanvraag.

Reiskosten: € 0.19 p/km buiten Emmen