werkwijze en kosten

Verkoopstyling: We maken vrijblijvend en gratis een afspraak om de woning te bekijken. U ontvangt daarna een offerte voor het stylen van de woning. Bij verkoopstyling wordt de gehele woning gerestyled volgens de 'hands on "methode van House of KIKI. Over het algemeen maak ik hierbij gebruik van in de woning aanwezige accessoires. Toch kan het zo zijn dat er kleine dingen moeten worden aangeschaft. Deze accessoires blijven achter in de woning en zijn dus uw eigendom.

Interieurstyling

Kleuradvies: Advies voor kleurgebruik in de ruimte. Dit doormiddel van verf/behang enz.
Moodboard: kleur- en interieuradvies doormiddel van een moodboard. € 75,-
Basispaket: persoonlijkinteieuradvies met betrekking tot wand ( verf / behang enz.en )vloer en indeling van de ruimte. € 150,- per ruimte.
Basisplus: Moodboard voor thema en styladvies ( kleur /vloer en behang/verf)voor de ruimte daarbij persoonlijk advies voor de indeling van de ruimte €200,- per ruimte.
Compleet : Moodboard voor thema en styladvies en aankleding van de ruimte.Persoonlijk op maat advies over de indeling en aankleding van de ruimte. incl. samen opzoek naar passende meubels en accessoires. € 350, -per ruimte.
Compleet plus: Moodboard voor thema en styladvies en aankleding van de ruimte. Persoonlijk op maat advies over de indeling en aankleding van de ruimte waarbij ik alleen opzoek ga naar meubels en accessoires € 500,- per ruimte.
Personal shopper: ontzorgen van verzamelen en shoppen van meubels en accessoires. € 350,- per ruimte. 

Ook bij interieurstyling is elk interieur anders en misschien heeft u geen moodboard nodig of geen kleuradvies. Ook dan kan by Migo interieurstyling helpen en maak ik een offerte op maat.
Elke offerte begint bij een vrijblijvende afspraak.


Meubelverhuur: de kosten voor meubelverhuur zijn op aanvraag.

Fotografie: De kosten voor een professionele fotoreportage van 18 tot  24 digitale foto's zijn € 125,- De kosten van een professionele fotoreportage met een snelle ( max 30 min.) styling vooraf zijn €200,- 
Een fotoreportage van u woning bij verkoopstyling is geheel gratis.