zakelijk

Bent u makelaar en wilt u zich onderscheiden van uw concullega’s? Door het inschakelen van by Migo als verkoopstylist, heeft u de belangrijkste marketingtool in handen bij de verkoop van een woning. Een goede presentatie van een woning leidt tot meer interesse, meer bezichtigingsaanvragen en uiteindelijk de hoogst mogelijke verkoopprijs voor uw klant. Door by Migo in te schakelen voor verkoopstyling, worden de woningen die bij u in de verkoop staan altijd optimaal gepresenteerd en gefotografeerd. 

...De eerste indruk is de belangrijkste indruk

Op dit moment verzorgen de verkopers vaak zelf nog de presentatie van hun woning na wat algemene tips te hebben ontvangen van de makelaar. Doordat een verkoper niet meer objectief naar zijn of haar woning kan kijken, heeft dit vaak een slechte presentatie van de woning tot gevolg. Een potentiële koper krijgt een eerste indruk van de woning door de fotopresentatie op internet. Wanneer deze foto's een woning laten zien waarin de persoonlijke smaak van de verkoper teveel naar voren komt, kan een potentiële koper zichzelf niet in deze woning voorstellen en besluit dan al snel de woning niet te bezichtigen. Daarom verdient iedere woning verkoopstyling voordat de verkoopfoto's worden gemaakt, zodat de woning neutraal oogt en aantrekkelijk is voor een zo groot mogelijke doelgroep.

Waarom by Migo verkoopstyling?

Ik weet als geen ander de focuspunten, de 'USP' van een woning, waar potentiële kopers op vallen, door middel van styling naar voren te brengen en deze desgewenst vast te leggen middels een professionele fotoreportage. Ik neutraliseer en optimaliseer de woning door de ruimtelijke mogelijkheden optimaal te benutten. Indien nodig voeg ik sfeer verhogende elementen toe en haal ik storende objecten weg uit de woning. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires van de bewoners zelf, waardoor een woning met een beperkt budget gestyled wordt. Ik geef niet alleen advies, maar steek vooral ook de handen uit de mouwen, voor een zo snel mogelijk en goed resultaat. De meeste woningen zijn binnen één dag klaar voor de verkoop en indien gewenst op de foto gezet.

Bent u projectontwikkelaar, een woningbouwcoöperatie, of verhuurder van appartementen en vakantiewoningen? En heeft u hulp nodig bij de presentatie van een vastgoedobject? By Migo neemt u een heleboel werk uit handen! Ik weet panden aantrekkelijk in de markt te zetten en deze volgens de laatste woontrends in te richten. Alle kamers in de woning worden vakkundig ingericht met meubels en aangekleed met gordijnen, verlichting en accessoires, zodat potentiële kopers of huurders zich snel thuis voelen in de woning en een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van de woning.  Indien gewenst kan ik er ook voor zorgen dat een woning volledig wordt geschilderd. Daarnaast is het mogelijk om door by Migo een pand of vakantiewoning volledig in te laten richten voor de gemeubileerde verhuur, waarbij ik de volledige inboedel kan verzorgen. Naast het verzorgen van de inrichting van een woning, kan ik een professionele fotoreportage verzorgen zodat de woning zowel online als offline een doeltreffende eerste indruk maakt.